12 miljoner kronor slotsutdelning hos Bet365

Om du besöker Games på Bet365, måste du göra dig redo att vinna din del av de helt otroliga 12 miljoner kronor som lottas ut under februari. Detta måste vara den bästa Slotsutdelningen hittills! Du kan spela dina favorit-slots från den 1 februari till den 28 februari med chans att kamma hem 60.000 kronor i kontanta priser under åtta dragningar.

12 miljoner hos Bet365

Storutdelning hos Bet365

För varje 123 kronor som du satsar kontant på kampanjspelet, kommer du att belönas med en prisdragningslott per. Satsar du på dubbellottsspelet får du hela två lotter på en gång. Ju mer du spelar på dina favoriter, desto större chans har du till de fina priserna på upp till 60.000 kronor.

Det är inte svårt att medverka i kampanjen med 12 miljoner kr i Slotsutdelning. Allt du behöver göra är att bege dig till Games på Bet365 och njuta av de utvalda spelen via din favoritplattform oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobil.

Det finns ingen övre gräns för antalet prisdragningslotter du har möjlighet att tjäna, eller antalet vinster du kan vinna. Detta betyder helt enkelt att ju mer du spelar, desto större chans har du att vinna!

Klicka här för Bet365’s miljonlotteri

Vissa regler och villkor gäller för detta erbjudande och du kan läsa mer om dessa på Bet365’s hemsida.

 

februari 4, 2016