Insättningmetoder och Uttag

Det finns flera olika sätt att sätta in pengar på sitt spel konto, men det kan vara god ide att välja rätt alternativ, eftersom vissa metoder ger olika insättnings bonusar.

Vi har på den här sidan listat några av de vanligaste insättningsmetoderna som gör att dina insättningar och uttag blir både smidiga och effektiva.

VISA/Mastercard

Ett vanligt kreditkort alltså. Om du ofta gör insättningar eller spelar på många olika sajter, rekommenderar vi att du använder någon av betalningsmetoderna nedan. Att ge ut sitt kortnummer både här och där gör att risken för att man till slut hamnar på en bedrägerisida ökar, och då kan man få problem när kontot blivit rensat.

Neteller

Med ett Netellerkonto kan du enkelt göra insättningar och uttag till favorit casinot. Neteller är en egen bank där du kan lagra dina pengar hur länge du vill, och de erbjuder en snabb och säker metod för att överföra pengar till och från företag eller privatpersoner. Du kan också ansöka om ett Mastercard från Neteller som du kan använda för att ta ut dina vinster var du än befinner dig i världen. Du kan också generera virtuella Mastercards som du kan använda på valfria platser att betala med. När du väl skapat ditt konto rekommenderas att du verifierar det, så att alla begränsningar som eventuellt förekommer försvinner. Det finns många fler internetföretag än endast spelsajter som har Neteller som tjänst.

Till Neteller

Skrill/MoneybookersMoney bookers Banner 125x125

Monebookers är en liknande tjänst som Neteller där du kan ha dina spelpengar samlade. Här kan du också få ett Mastercard för att göra uttag med. Moneybookers är välkänt på internet och många fler än endast spelsidor är kopplade till det. Man kan alltså köpa saker på internet, betala för datorspel och så vidare med ett Skrill/Moneybooers konto.

Till Skrill/Moneybookers

Entropay

Entropay är ett virtuellt Visakort. Du skapar et konto, sätter in pengar och kan sedan göra betalningar med ett virtuellt Visakort presis som om du betalade med ett fysiskt kort. Detta är betydligt säkrare än att använda fysiska kreditkort, eftersom du kan inte betala för mer än du har satt in på det virtuella kortet.

Till Entropay

Instant bank

Detta är en smidig metod om du endast vill betala direkt från ditt bankkonto. Sajter som erbjuder denna tjänst gör att du endast behöver klicka på symbolen för InstantBank och sedan fylla i vilken bank du har och uppgifter om ditt konto för att dra pengar direkt från din bank. Här behöver man alltså inte skapa något konto för att använda tjänsten.

Till InstantBank