Deuces Wild Strategier

I Deuces Wild spelar man med vilda tvåor. Det betyder att alla tvåor kan representera vilket annat kort som helst. Det här gör att Deuces Wild skiljer sig rejält från tex Jacks or Better och man behöver en mycket mer avancerad strategi för att lyckas.

Välja rätt maskin

För att avgöra hur ’bra’ utdelning en Deuces Wild videopoker maskin har ska man se efter vilken utdelningen är på Färgstege och Fyrtal. Alltså inte samma som vi gör på tex Jacks or better. En fullt utbetalande Deuces Wild maskin är på 9/5 dvs 9 coins för Färgstege och 5 coins för Fyrtal vid 1 satsad coin.
Den näst bästa Deuces Wild maskinen är på 9/4 och det är en sådan som vi kommer att använda som exempel i den här guiden. Se Bild.

Dueces Wild

Dueces Wild – 9/4 maskin

 

Andra Deuces Wild Varianter

Det finns också andra utbetalningsvarianter utan extra bonusar och de kräver ibland lite modifiering av de ursprungliga strategierna, men du kan prova våra strategier på de flesta bonusvarianterna (power och level-up spelen) som finns hos de flesta online casinon

Vikten av perfekt strategi

Deuces Wild är ett Videopoker spel där allt annat än perfekt strategi kan bli mycket kostsamt, men om du spelar som vi beskriver är utbetalningen på en 9/5 maskin hela 100,76 %. Alltså den betalar i slutänden ut mer pengar än den tar in om man spelar perfekt Deuces wild strategi.
En nybörjare på Deuces Wild, som kanske har spelat andra videopoker spel använder ofta en helt fel strategi. De kastar sällan alla 5 korten utan håller fast vid en ensam knekt eller kung osv. Vid spel med tex Jacks or Better kastar man hela handen ca 3 % av gångerna medan vid Deuces Wild hela 20 %, alltså var femte hand. Anledningen till att man inte sparar på höga ensamma kort är att man vill alltid ha chans till så många ’deuces’ som möjligt.

Läs tabellen uppifrån och ner. En öppen fyr-korts stege har korten i sekvens med ändarna öppna tex -7-8-9-10-. En hål stege saknar ett kort i mitten tex 7-8- -10-J

Deuces Wild Tabell

Deuces Wild Tabell