Tre nya spelautomater i April

Har kommer tre nya spelautomater från Net entertainment som kan förgylla din tillvaro.

Spinata Grande

spinata grande spelSpinata Grande är en 5-hjulig vidoslot med fyra spelrader och 40 vinstlinjer. Skiljer sig alltså från de mest traditionella med 3 rader. Denna spelautomat finns tillgänglig för både webben och för mobiler. Du kan alltså spela den från an laptop eller med en iPhone och Android-mobil. Spinata Grande har ett mexikansk/Spanskt tema med ilskna tjurar och mexikanska hattar. Den innehåller bonusspel och freespins.

Tornado Farm Escape

Tornado farm escapeDetta nya spel är en 5-hjulig spelautomat med 20 vinstlinjer. Det innehåller något som kallas för Tornadofunktion, som aktiverar Wild-symboler som i sin tur ger dig extra bonusar. En annan bonus-egenskap är Stormfunktionen som är den som genererar dessa Wild-symboler.

Steamtower

Steamtower videoslotSteamtower är ännu ett nytt spel från NetEnt och har ett härligt tema. Det är en spelautomat med 5 hjul och 15 fasta vinstlinjer. Här har du ett perfekt spel för den som gillar freespins. Freespin startas då du får in en stacked Wild och det finns också vanliga Wilds som ersätter andra symboler.

Du hittar dessa nya spel och många andra på följande spelsajter:

[featured feattitle=’Mr Green har dessa spel’ site=’Mr Green’ ]Mänder av nya casinospel inklusive de tre nya spelen finner du hos Mr Green. Är du ny spelare kan du med fördel ta del av din välkomstbonus som gäller både freespin och bonus på insättningen.[/featured]